به همت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال جاری تسهیلات ویژه‌ای برای گسترش خدمات آزمایشگاهی در حوزه تحقیق و توسعه به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود. 

به گزارش ایسنا، نقطه آغاز شکل‌گیری واحد تحقیق و توسعه در سازمان‌ها و شرکت ها را می‌توان به سال ۱۹۶۰ نسبت داد؛ سالی که برای نخستین بار این واحد مهم و تاثیرگذار به شکلی رسمی و جدی وارد چارت سازمانی برخی شرکت‌ها شد.

انجام تحقیق و توسعه برای پیشبرد کارها و برنامه‌های یک سیستم به نوعی یک اقدام خلاقانه است که می‌تواند کاربردهای تازه‌ای از یک محصول را با بررسی‌های بیشتر به محققان نشان دهد. این کار به حدی جدی و کاربردی است که این روزها به یکی از هسته‌های اصلی شکل‌گیری شرکت‌ها و سازمان‌های جهانی بدل شده است.

با توجه به اهمیت بالای انجام تحقیق و توسعه در پیشبرد اهداف سازمانی و شکوفایی صنایع در دنیا، ایران نیز چند سالی است که به این حوزه ورود کرده است و محققان زیادی در صنایع مختلف کشور در واحد تحقیق و توسعه به فعالیت مشغول هستند. اهمیت این موضوع در صنایع صرفا علمی که با سلامت مردم سر و کار دارند، اهمیتی دو چندان می‌یابد. یکی از این صنایع حیاتی، صنعت خدمات آزمایشگاهی است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با توجه به اهمیت این کار در سال جاری اقدام به ارائه تسهیلات برای گسترش واحد تحقیق و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کرده است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای کمک به رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، تامین هزینه خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز واحد تحقیق و توسعه این شرکت‌های دانش‌بنیان را تقبل کرده است و در این راستا به این شرکت‌ها، یارانه ۳۰ میلیون ریالی پرداخت می‌کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت اعتبار طرح مذکور و استفاده از تخفیف ۵۰ درصدی دریافت خدمات آزمایشگاهی، باید به پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی به نشانی https://labsnet.ir/ مراجعه و پس از ثبت نام در باشگاه مشتریان، درخواست خود را ثبت کنند.