معاون علمیوفناوری رییسجمهور با اشاره به نقش مدارس درباره چگونه زیستن، گفت: آینده، کنکور و دانشگاه نیست و این ضعف سیستم آموزشی کشور است. مدارس باید مهارت چگونه زندگی کردن و موفقیت را نیز آموزش دهند.
به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در نخستین روز از مهر ماه با حضور در مجتمع آموزشی "کمال" و در میان دانشآموزان این مدرسه زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور در جمع دانشآموزان این مجتمع آموزشی اظهار کرد: چهار سال از بهترین و شیرینترین روزهای زندگی من در این مجتمع آموزشی گذشت. البته آن زمان امکانات مدرسه همچون این روزها نبود.
وی در ادامه با اشاره به بنیانگذاران این مجتمع آموزشی گفت: "کمال" نتیجه نیات انسانهای پاک است؛ نیت پاک افرادی همچون آیتالله طالقانی، مهندس بازرگان و دکتر سحابی که این مرکز را تاسیس کردند.
معاون علمیوفناوری رییسجمهور با بیان اینکه مجتمع آموزشی "کمال" مظهر نیتهای پاک است، گفت: کمتر مدرسهای در این شهر از وجود معلمانی همچون شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی بهره برده است. این شهیدان با حضور خود در "کمال"، روح پاکی و معنویت به آن هدیه دادند.
دانشآموزان این مدرسه میآموزند چطور پاکدست باشند
ستاری، ظرفیتهای این مجتمع آموزشی را مورد تاکید قرار داد و گفت: کسب رتبه برتر کنکور چیزی نیست که این مرکز آموزشی به دانشآموزان یاد میدهد. گر چه همواره رتبههای برتر کنکور از این مرکز بودهاند. همانطور که وقتی از "کمال" به دانشگاه صنعتی شریف رفتم، بسیاری از همکلاسیهای من نیز در آنجا همراهم بودند.
رییس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه کیفیت آموزش در "کمال" آن چیزی است که آن را برجسته میکند، اظهار کرد: دانشآموزان این مدرسه مرد بودن را میآموزند و اینکه چطور در آینده درست زندگی کنند و به معنای بهتر، پاکدست باشند. هر یک از شما در آینده در بخشی مختلف همچون خصوصی و دولتی مشغول خدمترسانی میشوید. در این مدرسه پایههای آزادگی و استقلال در شما ایجاد میشود تا گامهای موثری برای این سرزمین بردارید و باید حافظ جان، مال و ناموس افراد جامعه باشید.
ستاری با بیان اینکه زمان تحصیل در این مدرسه یک جمله بین همه ما وجود داشت که "کمال، نا موفق ندارد" گفت: هدف اصلی این مدرسه این است که یاد دهد چطور زندگی کنیم و آینده را در کنار هم بسازیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور همچنین بیان کرد: این روزها شیرینترین روزهای زندگی شما است، پس آن را از دست ندهید. با اینکه ۲۹ سال از زمان تحصیل من در این مدرسه میگذرد، اما هنوز خاطرات آن روزها را در ذهن دارم. امیدوارم شما نیز با تلاش خود نمایانگر جریان فکری "کمال" باشید.
ستاری در پایان نقش مدارس درباره چگونه زیستن را مورد اشاره قرار داد و گفت: آینده، کنکور و دانشگاه نیست و این ضعف سیستم آموزشی کشور است. مدارس باید مهارت چگونه زندگی کردن و موفقیت را نیز آموزش دهند.
بر اساس اعلام معاونت علمی، مجتمع آموزشی "کمال" در سال ۱۳۳۷ توسط آیت الله طالقانی، مهندس بازرگان و دکتر سحابی به بهرهبرداری اولیه رسید. شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، مطهری و طالقانی همگی در این مدرسه به آموزش پرداختند یا در جلسات سیاسی آن در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند. در این مجتمع آموزشی نخبگان بسیاری به تحصیل پرداختند.